deze-week junior

De-Scroll-Kalender Junior

het ZOMERT in de Gavers  -  Parasol zomerfestival  -  Spruitenbal  -  Avonturen sportdag  -  2de opendeur Astertechnics  -  Zomertentoonstelling, wandtapijten en textiele kunst  -  10 jaar speelplein Guustje  -  Shoot it 2.0 cultuurkamp fotografie  -  Kriebelen en wiebelen in de natuur  -  De Schat van Vlieg  -  Morgane La Fay vertelt  -  Culinaire wandeling  -  Joint.sport, tennislessen, badminton...  Joint Dokkaffee  -  Droomt u al lang van een groendak ? : Groenpalet  -  Kinder en jeugd jury  -  Pesten  

 

 

 

*
 

'Schatten van Vlieg' zijn reuzeleuke gratis zoektochten voor gezinnen tijdens de zomervakantie van 30 juni tot en met 31 augustus 2018. 

start in het Erfgoedcentrum of in het pam Oudenaarde-Ename

Een zoektocht in een echte watermolen, Zwalm

Opdrachtjes in de natuurtuin en op het blotevoetenpad Zwalm

naar boven

 
 
naar boven
 

Pagina in de kijker

 

*sponsor

Joint GASTRONOMIE - bekijk hier ons aanbod 

Een feestje gepland in 2018? Lentefeest, verjaardag, pensioen, onder collega's of gewoon goesting om eens achter de toog te staan en vrienden te bedienen? 

JOINT Café.sport stelt zijn accommodatie ter beschikking, met of zonder JOINT personeel. Info en voorwaarden aan den toog !
 

advertentie*

*

 

Klimaatfietstocht

 
 
Klimaatfietstocht
*

Pesten  

Help 't de wereld uit!  

Eén kind op vijf wordt gepest op school. Het is een probleem dat we samen moeten aanpakken, want pesten is een gedeelde verantwoordelijkheid. Zo belichten we zowel de rol van diegenen die pesten als van diegenen die gepest worden. Maar evengoed kijken we naar de andere betrokkenen en hoe andere kinderen ook invloed hebben op de pestsituatie. In de vorming leggen we de focus op het bespreekbaar maken van pesten. Hoe pak je dit aan (als opvoeder, ouder, leerkracht, hulpverlener,…) met kleuters en kinderen uit de lagere school? We geven je tips hoe je pesten kan aanpakken en leren je hoe je kinderen weerbaarder kan maken. 

di, 23/10/2018 - 19:30 - 21:30 CC De Abdij (Koetshuis) Abdijstraat 10 9500 Geraardsbergen Standaardprijs - 12.00 Sociale prijs - 2.50 inschrijven 

naar boven
 
Blog of site in de kijker